Klauwaards Sint-Martinus

Scouts Rabot
O1310G [Gouw Gent - District Gent Oost]

Opgeëistenlaan 455
9000 Gent

Groepsleiding: Eline Devilder, Zelie Vuijlsteke, Silke Devilder, Pjotr Brunain

groepsdas
Klik om de google map te activeren

Wat ?

Wij zijn een gezellige scoutsgroep in het centrum van Gent. Onze activiteiten zijn elke zondag van 14u00 tot 18u00 aan onze lokalen in de opgeëistenlaan 455, 9000 Gent. Voor een uitgebreide agenda, klik bovenaan op het item \"Klauwke\". Voor vragen en opmerkingen kan je steeds mailen naar grklauwaards@hotmail.com.

Waar ?

Meestal gaan de activiteiten door in en rond de lokalen, maar we durven al eens op verplaatsing gaan naar de Blaarmeersen, de Groene Vallei, de stad, ... Daarom is het aangeraden zeker op tijd te zijn en altijd in volledig uniform.

Wanneer ?

We zijn bijna elke zondag aanwezig van 14u tot 18u. Voor meer info kijk je best eens op onze website. Je kunt daar het Klauwke vinden, ons twee jaarlijks boekje met alle info over de vergaderingen per tak.

Lidgeld ?

Wij vragen 35 euro lidgeld. Dit dient om de leden te verzekeren op kampen e.d. Hetgeen hiervan overschiet gaat naar de werkingen. Aangezien geld echter geen rol mag spelen in het lid worden van een scouts, is er de mogelijkheid tot verminderd lidgeld. Deze optie kan je dan ook aanduiden wanneer je je kind registreert voor inschrijving. Hier vind je meer info over verminderd inschrijvingsgeld: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ik-wil-naar-de-scouts/lidgeld/kan-het-voor-minder-geld