Vanessa Thomas

Totem: Innige Fura

° 30 december 1996

Functies : Leiding, Vlinderleiding, Sfeerbeheer
In leiding bij de tak: Givers

Lid sinds: 1ste jaar leiding
Lijfspreuk: Sarcasme is een mooie zaak
Favoriete scoutsactiviteit: Ik vind alle spelletjes super tof maar het allerleukste is moppen tappen met mijn vrienden!
Leukste scoutswoord: Fouraaageeee (eten maakt mij zeer gelukkig op kamp)
Favoriete scoutsgerecht: WAP
Voor deze drank zou ik de wereld af reizen: Milkshake vanille
Mooiste scoutsmoment: Het was mijn eerste dag bij de scouts en we gingen een grote wandeltocht door ’t stad maken. Onze leiding zag tijdens de tocht achter een standbeeld een lege boekentas liggen en in de struiken naast het beeld enkele boeken. Gelukkig waren de boeken van een etiket voorzien waarop het adres etc van de persoon stond. We brachten samen de spullen terug en de blik van de vader van het meisje waarvan de spullen gestolen waren, vergeet ik nooit!
Meest gênante scoutsmoment: Tijdens mijn laatste jaar giver hadden we een super toffe avondvergadering en aten we de lekkerste pita ooit! Helaas morste iedereen en gleed ik heel hard uit over de saus op de grond. Dit was vrij gênant aangezien ik net stoere praat aan het verkopen was.
Op kamp neem ik altijd mee: Vochtige doekjes
Zotste kamp ooit: studio 100 kamp
Favoriete dier: Mijn kat
Favoriete held: Rescue Rangers!
Als ik 10 miljoen had dan... zou ik een mooie reis maken, een deel sparen en maandelijks doneren aan een goed doel.
Favoriete tv - programma: Les Revenants
Bij dit liedje begin ik spontaan mee te zingen/dansen: Alles van Spring! (de wereld in)
Als ik later groot en sterk ben, dan... Wil ik even geweldig zijn als mijn mama
Mijn grootste droom is: Veel reizen en kunnen blijven genieten van alles en iedereen, wat er ook gebeurt